2011. október 23., vasárnap

MAC Karácsony

Sziasztok!
Mindjárt itt a november, és ez azt jelenti, hogy mindjárt kapható lesz a MAC idei karácsonyi kollekciója. :) Ez szerintem szuper hír,és alig várom, hogy vásárolhassak belőlük. 
Az idei kollekció nagyon eltér a tavalyitól, és én pont ezt szeretem a MAC-ben, hogy van egy egységes arculatuk, fekete alap design , übertrendi, színes termékekkel, klassz, vagány sminkesekkel, egyszerű de profi csomagolással. Ők a kollekciókban élik ki magukat :) ezért mindig változatos,mindig megújulnak, és ezt imádják az emberek, legalábbis én biztos. Jól áll nekik a kockás tartan minta, amivel egy túlburjánzó meseszerű skót kastélyba képzeltük magunkat, és jól áll a jeges egyszerűségével az új kollekció, ami letisztult, átlátszó, és csillogó, és imádom a csomagolásában, hogy fehér.
És ha már ennyit áradoztam,lássuk:

A kép kicsit szokatlan számomra, de a jeges hangulatot remekül hozza.

Glitter&Ice kollekció:





A termékek.
Paint potok : 5500 Ft
Mineralize Eye shadow: 5700 Ft
Beauty Powder: 6800 Ft
Nail Laquer: 3500 Ft
Lipstick: 5200 Ft
Dazzleglass: 5500 Ft
Tecknahol liner: 4500 Ft
Opulash mascara: 5000 Ft
Lash: 3900 Ft

Ezekből amikkel szerelembe estem:







Ice Parade kollekció:



Ez a kollekció igazán az ajándékokról szól. Kevés ennél szebbet találhatunk a fa alatt :) Hatos szemhéjpaletták gyönyörű csillogós csomagolásban, átlátszó neszesszerben összeválogatott termékek. Gyönyörűek ajándékba. 

Kedvenceim:

Barátnőnek: vagány szemfesték, szemceruza, szempillaspirál, és egy ecset. Remek válogatás, nagyon praktikus, és ha mellé dobunk egy púdert, buliba is tökéletes touch up csomag.
Szolidabb barátnőnek szolidabb színek, de akár női rokonoknak is tökéletes lehet. Én imádnám.
 Ez is jó lehet bárkinek, rúzs, szájfény, körömlakk. Tökéletes trió.Ezt leginkább magamnak szeretném.
 Na és az ecsetek..... csillog a száruk, ahhh. Ez egy joker ajándék. Ha nem tudjuk milyen színt válasszunk, vagy férfiak vagyunk, és gőzünk sincs a párunk sminkkészletéről, vegyünk ecset szettet. Nincs olyan nő aki ennek ne örülne :)

Dazzlesphere kollekció:


Imádni való hógömbök!
Mindegyik gömbben 4 termék rejtőzik.:)

Kedvenceim:

Körömlakkok.... ennyi. :) Meg ezek a MAC-től szokatlanul finom színek. Gyönyörűek.
 Imádom ezt a kiszerelést, praktikus tárolni, és jól rá lehet csavarni. És most jöttem rá, hogy kékes pigmentjeim nem nagyon vannak ;)
 Elolvadok ezektől a rózsaszínektől. De 4 szájfényt nem használnék ki, ilyenkor van hogy azt csinálom, hogy kiveszek kettőt magamnak, és a másik kettőt elajándékozom. Ezek a szettek erre is alkalmasak, vagy ha tudod, hogy a barátnőd halvány rózsaszín szájfényre vágyik, és egy szettben megtalálod, nem hagyod ott, inkább a többit is felhasználod. Szerintem ezzel semmi gond nincs :)
Viva Glam :
Elmaradhatatlan eleme a Viva Glam a karácsonyi kollekcióknak.
idén Lady Gaga rúzsait találjuk a csomagban.

10 000 Ft
Viva Glam Gaga Lipstick (Rózsaszín)
Viva Glam Gaga 2 Lipstick (Testszínű)

Fontos tudni:
A megvásárolt termékek minden forintja a MAC AIDS alapítványába folyik be, melyből HIV/AIDS fertőzött nők, férfiak és gyerekek részesülnek szerte a világon.


Nektek mik lettek a kedvenceitek?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése