2012. augusztus 5., vasárnap

NYC - street style II.

Sziasztok,
megint outfit fotók következnek New Yorkból. Az, hogy ez a világ legjobb városa, az eddig sem volt kérdés számomra, de hogy milyen hihetetlenül könnyű itt vásárolni.... Nyilván a 5th Avenuen is jól lehet , de ezt tudja mindenki, viszont a Soho, az a hely ahol mindent megtalál az ember! De itt még a legbénábbnak tűnő kis boltokban is jó dolgokat lehet venni, és ott még alkudni is lehet, ez leginkább a Canal street eleje. A fő vásárló utca, a Broadway Sohoban lévő része, ott a noname butik a Forever21 és a Marc Jacobs is megfér egymás mellett. A kis butikok a legjobbak, 15-35 dollár között mozognak az árak, és a mostani legdivatosabb darabok találhatók meg minden színben. Kis blúzok, farmeringek, farmer mellények, loaferek, mullet szoknyák, felsők, amit csak el lehet képzelni. És a legjobb cipőbolt az ALDO. Jó áron, gyönyörű cipők, táskák, kiegészítők!! 

A modell megint a barátnőm, én vagyok a fotós.

Orsi:
















2.:



















Hogy tetszik nektek? 

2 megjegyzés:

  1. Aaa minden vágyam egy olyan New York-i lakásban élni...Ahol a kerítésre támaszkodsz a 2. outfitnél.. :) Csinos egyébként.. :)

    VálaszTörlés
  2. A második szett szerintem sokkal jobban áll neki, az elsőben sokkal teltebbnek és alacsonyabbnak tűnik. Egyébként nagyon szép az arca, a sminkje és a frizurája is és a kiegészítők is szuperek. :)

    http://moonangelstories.blogspot.com

    VálaszTörlés